Gelato kager

GELATO STICKS

Hjemmelavede Ispinde, lavet af vores soft serve, dyppet i Valrhona chokolade og vendt i et udvalg af førsteklasses nødder fra Italien. Det er en smagsoplevelse man ikke må gå glip af!

OPS. Vi laver forskellig soft-serve fra dag til dag, der er derfor skiftende udvalg af vores smagsvarianter, der er at finde i butikken, ved hele vores sortiment af gelato sticks.

Hvad er soft serve?

Soft serve minder om den klassiske soft ice, som vi kender den her i Danmark. Italiensk soft-serve er dog en del blødere og mere cremet. Vores soft serve er specielt cremet og af høj kvalitet, fordi vi tilsætter langt mindre luft end normalt, hvilket gør smagen meget mere intens. Vi laver desuden basen selv uden kunstige tilsætningsstoffer.

GELATO MINI CAKES

Ligesom vores sticks, laver vi små lækre kager med soft-serve. Vi har et varieret udvalg og kombinationen af sprøde kagebunde gør kun oplevelsen endnu bedre, når man sætter tænderne i.

  • Mammis sandwich: soft-serve, bygget op om to sprøde kiks, dyppet i Valrhona chokolade og vendt i delikate nødder.
  • Mammis cannoli: en sprød, hul vaffel med soft-serve i midten, dyppet i Valrhona chokolade og vendt i delikate nødder.

OPS. Vi laver forskellig soft-serve fra dag til dag, der er derfor skiftende udvalg af vores smagsvarianter, der er at finde i butikken, ved hele vores sortiment af gelato cakes.