Mælke varianter

Kaffe:

Kaffe:

Lavet på intens 100% arabica bønne fra Brasilien.

Cookie & Caramel:

Cookie & Caramel:

Fløjlsblød karamel gelato m. chokolade, hasselnødder og sprøde smørbagte kiks.

Polynesisk Vanilje:

Polynesisk Vanilje:

En rund og cremet vanilje is, lavet på fyldige polynesiske vaniljestænger fra Tahiti.

Ren lakrids:

Ren lakrids:

Muligvis den bedste lakrids is i Århus, lavet på 100% rent lakridspulver fra Belgien.

Kirsebær med chokolade og marengs:

Kirsebær med chokolade og marengs:

Lækker og cremet Amarena kirsebær is, med fransk Valrhona chokolade og sprøde marengs stykker.

Salt caramel:

Salt caramel:

Toffee gelato med den syndigste salt karamel. Vores største favorit. Så er der ikke sagt for lidt.

Pistacie:

Pistacie:

100% ren pistacie fra Sicilien, er svaret på denne fantastiske cremede og lækre pistacienøddeis.

Ristet hasselnød:

Ristet hasselnød:

100% ristede hasselnødder fra Italien. Smagen af lækre runde hasselnøddetoner, som smager af ekstra meget, fordi de er blevet ristet først.

Ferrero Rocher:

Ferrero Rocher:

Vi har alle spist den runde Ferreo Rocher ”guldkugle”, fået dem i gaver og delt dem med morfar. Denne gelato er både cremet, nutella agtig og knasende. Og selvfølgelig pyntet med lidt guld.

Valrhona Chokolade 66%:

Valrhona Chokolade 66%:

Til vores mørke chokolade, har vi valgt at bruge den franske chokolade Valrhona, som giver kraft, fyldighed og rene fornemmelser, når du spiser den.

Kokos:

Kokos:

Kokos gelato er til dig som elsker kokos!

Bounty:

Bounty:

Kokos gelato med et cremet lag nutella ovenpå, som at spise en bounty bar.

Hvid chokolade:

Hvid chokolade:

Vi bruger en lækker hvid chokolade fra franske Valrhona, som isen helt perfekt til alle chokolade elskere. Et cremet lag hvid chokolade på toppen.

Skildpadde:

Skildpadde:

Toffee gelato m. rom essens, valrhona chokolade og blød karamel is.

Yoghurt kirsebær:

Yoghurt kirsebær:

Græsk yoghurt gelato med en sød Amarena kirsebær. Sommer i din mund. Frisk og lækker.

After eight:

After eight:

Mint is med fransk mørk Valrhona chokolade.

Stracciatella:

Stracciatella:

En klassiker! Cremet mælke gelato m. Valrhona chokolade stykker overalt i isen, så den får lidt ekstra forkælelse.

Citron tærte:

Citron tærte:

Citron mælke gelato med sprøde smørbagte kiks og let brændte marengs. Syrlige toner af citron i citroncremen, der er toppet citron tærte gelato.

Flødebolleræs:

Flødebolleræs:

Vanilje gelato med blød luftig marengs, vaffelstykker, Valrhona chokolade og Anton Berg marcipan.

Tiramisu:

Tiramisu:

Endnu en italiensk kagespise. Cremet og lække kaffe-kage gelato. Smager bare godt!

Panna cotta m. vaffel crunch:

Panna cotta m. vaffel crunch:

Panna cotta gelato med et cremet lag mælke chokolade oven på, med sprøde vaffelstykker.

Cheesecake m. nougat, honning og ristede sesam peanuts:

Cheesecake m. nougat, honning og ristede sesam peanuts:

Endnu en kage klassiker. Vi elsker den. Hvis du er fan af cheesecake, er dette helt sikkert en is for dig. Sprøde honningristede sesam peanuts fra Tyrkiet.

Daim:

Daim:

Vanilje is med mælkechokolade fra Valrhona og sprøde knasende daim stykker.

Toblerone:

Toblerone:

Vanilje is med mælke chokolade fra Valrhona og knasende stykker af Toblerone chokolade.

Oreo is:

Oreo is:

Oreo Gelato med mørk Valrhona chokolade og sprøde Oreo stykker i lag på lag.

Nutella/peanut butter:

Nutella/peanut butter:

Lækker nutella is med peanut butter.

Snickers:

Snickers:

Peanut gelato med chokolade og karamel sauce.

Caramel snack:

Caramel snack:

Peanut gelato med et cremet lag karamel med sprøde peanuts i.

Sorbet varianter

Hyldeblomst sorbet:

Hyldeblomst sorbet:

Grønne gården hyldeblomst saft giver os den dejligste blomsterlignende søde sorbet.

Hindbær sorbet:

Hindbær sorbet:

Frisk og cremet hindbær sorbet, lavet på 60% bær.

Lemon sorbet:

Lemon sorbet:

Frisk, syrlig og sød lemon sorbet med revet citronskal i, så den får et ekstra pift af friskhed.

Blåbær sorbet:

Blåbær sorbet:

Sød og cremet blåbær sorbet, lavet på 60% bær.

Jordbær sorbet:

Jordbær sorbet:

Sødlig og følelsen af sommer! Mormors jordbær bed og varme sommernætter, er den følelse du går hjem med, efter du har smagt denne sorbet med 60% jordbær i.

Mango-Havtorn sorbet:

Mango-Havtorn sorbet:

Mango og havtorn går godt i hånd, en cremet syrlig og frisk smag. 40% mango, 20% havtorn.

Ananas-basilikum sorbet:

Ananas-basilikum sorbet:

Store og fyldige friske ananas blendes med basilikum, som giver en fantastisk mynteagtig smag til ananassens sødme og friskhed.

Mixet bær:

Mixet bær:

Et dejligt mix a 5 slags bær. Ren sol og sommer!

Solbær sorbet:

Solbær sorbet:

Syrlige, søde solbær – altid en vinder.

Venligst bemærk:
Vi har ikke hele sortimentet hver uge, da vi løbende skifter varianter.