Hvad er gelato

Gelato stammer fra Italien, hvor gelato bliver betragtet som et helt almindeligt måltid, da gelato er fyldig, smagfuld og mættende. Gelato er kendt for dens kraftfulde smag, da der er meget mindre luft i massen, end der er i almindelig flødeis.

Grundbasen er udelukkende baseret på mælk helt uden fløde. Derved kan vi lave den lækreste og blødeste konsistens.

5 gode grunde til at spise Gelato:

  1. Gelato indeholder kun 2-9 % fedt, mens den klassiske is indeholder 18-30% fedt.
  2. Gelato indeholder kun 25-35% luft, hvorimod almindelig is indeholder op til 65% luft. Det vil sige – jo mindre luft, des mere får man for pengene.
  3. Gelato indeholder kun halvdelen af det antal kalorier almindelig klassisk flødeis indeholder.
  4. Der er ingen kunstige farvestoffer eller ingredienser i den gelato, vi laver.
  5. Gelato har et højt indhold af både proteiner, vitamin B, calcium og fosfor, som er vigtig for et sundt helbred.