Hjemmelavede ispinde og gelato sandwichs

Vores ispinde og gelato sandwichs bliver lavet på vores soft-serve maskine. Vi får vores bunde til sandwichs leveret fra Billund Bageri, en mørk brownie og en lys på havre. De bliver altid dyppet i valrhona chokolade og pyntet med sprøde nødder og spiseligt guld. Vi kan kun lave én smags variant af gangen, så udvalget varierer fra dag til dag. Det kan forekomme, der er udsolgt, så ring altid hvis du kun går efter disse.

Belgiske vafler

Hos Mammis kan du også nyde en belgisk vaffel med enten softice eller gelato. Vi topper dem med sovs og krymmel efter eget valg.

Italiensk softice

Vi får vores softice mix hjem fra Italien, da den er vanvittig cremet og smagfuld. Slet ikke som de andre, du har smagt herhjemme. Der er desuden meget mindre luft i, så det er en meget fyldig softice. Alle elsker den, så den er kommet for at blive, og vi kan bestemt anbefale den.

Mammis a la Sunday

Vores cremede italienske softice blandet med enten chokolade, jordbær eller salt karamel sovs.

Mammis Trifli

Vores gelato triflier fås i flere varianter. Udvalget varierer fra dag til dag. En trifli er oftest en sød, sprød og cremet dessert. Vores er selvfølgelig lavet med is, og kan også forekomme med syrlig tvist.

Take me home

Vores take away bokse fås i flere størrelser:

0,5 Liter       Kr. 75,-
1 Liter          Kr. 140,-
1,5 Liter       Kr. 205,-
2 Liter          Kr. 260,-

Skal I bruge mere end 2 L, finder vi også en løsning her.

Holdbarheden i vores flamingo boks er ca. 1,5 time. Du kan forlænge tiden med en frysepose og fryseelementer, hvis du har længere transporttid.

Drikkevarer

Alm kaffe og special kaffe – mulighederne er mange.
Et udvalg af te fra AC Perchs.
Milkshake på 2 valgfrie kugler is m. sovs og flødeskum.
Is kaffe på 2 kugler kaffe gelato & et espressoshot.
Affogato – en kugle is (vanilje eller kaffe) med et shot espresso, spises med ske.