Islagkager

I Mammis kan du forkæle dem du holder af med en islagkage på bestilling, eller blot et stykke islagkage fra montren i butikken, som du enten kan tage med hjem til fredags hyggen eller nyde i cafeen med en varm kop kaffe.

Vores islagkager bliver lavet på bestilling. Vi har i alt sammensat 8 forskellige islagkager, som du kan vælge mellem. Ellers har du også mulighed for at vælge dine egne smage og kombinere din helt egen islagkage hos os.

Vores største islagkage består af 2,5 liter gelato og bygges op på en browniebund eller mazarinbund efter eget ønske, som vi får bagt og fragtet til Århus, fra vores hjemby Billund, hvor Billund bageri laver svampede og fyldige bunde til os. Den store islagkage er til 12-14 personer. Islagkagerne består af fantastisk is med lækker topping. Toppen kan her bestå af en hjemmerørt vanilje marengs som brændes let og pyntes med diverse toppings eller et cremet cremino lag, som vi har i flere varianter.

Vi laver også en islagkage til det mindre selskab på 6-8 personer. Her har vi kun mulighed for at tilbyde en browniebund.

Det er den perfekte kage til fødselaren, brudeparret, barnedåben, konfirmationen, firmafesten eller en hyggelig familie sammenkomst – den vil helt sikkert falde i alles smag!

Du får islagkagen med hjem i en flamingo boks, hvor holde tiden uden for frys er ca. 1,5-2 timer.
Når den skal serveres, skal den stå ude i stuetemperatur i ca. en time med låg på.
Så er den perfekt at skære i.

Priser herunder:

Stor islagkage med browniebund: 429 kr. (12 – 14 personer)
Stor islagkage med mazarinbund: 519 kr. (12 – 14 personer)
Vi har valgt at lave en lækker svampet mazarinbund på ren rå marcipan med masser af hasselnødder.
Lille islagkage med browniebund: 329 kr. (6 – 8 personer)
Din egen sammensætning: + 49 kr.

Skriv, ring eller kom ind i butikken, du er altid velkommen hvis du har yderligere spørgsmål!

Bestillinger modtages 2 dage i forvejen.

Bestil din islagkage på: 81 72 10 48

ISLAGKAGERNE:

 1. MAMMIS FAVORIT
  Browniebund m. Ferrero Rocher is, Saltkaramel is og toppet med crunchy chokolade cremino lag. Pyntet med glitter og valrhona chokolade.
 2. PISTACIE DRØMMEN
  Browniebund m. Valrhona chokolade is, Pistacie is og toppet med pistacie cremino lag. Pyntet med glitter og valrhona chokolade.
 3. DEN SIKRE
  Browniebund m. Hindbær sorbet, Valrhona chokolade is og toppet med pistacie cremino lag. Pyntet med glitter og valrhona chokolade.
 4. DEN TREFARVEDE
  Browniebund m. Polynesisk vanilje is, Jordbær sorbet, Chokolade is og toppet med brændt marengs på toppen. Pyntet med glitter og valrhona chokolade kugler.
 5. SKILDPADDEN
  Browniebund m. Straciatella is, skildpadde is og toppet med chokolade cremino lag på toppen. Pyntet med glitter og valrhona chokolade.
 6. KÆMPE ESKIMOEN
  Browniebund m. Solbær sorbet, valrhona choladeis og toppet med brændt marengs. Pyntet med glitter og valrhona chokolade kugler.
 7. KARAMEL DRØMME
  Browniebund m. Cookie Caramel is, Salt Karamel is og toppet med et karamel cremino lag med sprøde peanuts i. Pyntet med glitter og valrhona chokolade.
 8. DEN RÅ OPLEVELSE
  Browniebund med en ren Lakrids is, Hindbær sorbet, Valrhona chokolade is og toppet med mandel cremino lag. Pyntet med glitter og valrhona chokolade.

DIT EGET VALG:
Hos Mammis kan du også selv sammensætte din egen islagkage, efter ønskede smage og toppings. Vi vil selvfølgelig altid være med til at guide dig i den rigtige retning, så du får den lækreste smagsoplevelse.