Islagkager

Vi laver islagkager på bestillinger til din fest, konfirmation, bryllup, barnedåb mv.
Derfor har vi sammensat 5 forskellige islagkager, som du kan vælge imellem. Hvis du hellere vil sammensætte din egen kombination, er dette også muligt mod et gebyr. Alle vores kagebunde får vi bagt i Billund, vores hjemby, hvor Billund Bageri laver de lækreste, svampede bunde.
Du får islagkagen med hjem i en flamingo boks. Holdes den tætlukket i boksen, er holdbarheden 2 måneder. Ved servering af islagkagen, tages den op med låget på 1 time før brug, så er den skæreklar. Boksen skal ikke leveres tilbage.

Priser på vores islagkager:
En lille islagkage med browniebund 6-8 pers.: 379 ,- // 1,3 L
En stor islagkage med browniebund 12-14 pers.: 529 ,- // 2,5 L
En stor islagkage med mazarinbund: 12-14 pers.: 599 ,- // 2,5 L
Din egen kombination, ekstra tillæg: Kr. 49,-

Det er også muligt at nyde et stykke islagkage i butikken.
Dagens udvalg: Kr. 49,-/ stk.

OBS: Bestil din islagkage min. 3 dage i forvejen. På mail: mammis@mammis.dk eller 81 72 10 48

ISLAGKAGERNE:

Mammis favorit
Svampet browniebund med ferrero rocher og salt karamel gelato. En top af crunchy mælkechokolade, pyntet med valrhona chokolade og et strejf af spiseligt ”guld”.

Den sikre
Svampet browniebund med hindbær sorbet og mørk valrhona chokolade gelato. En top af cremet pistacie. pyntet med valrhona chokolade og et strejf af spiseligt ”guld”.

Kæmpe eskimo
Svampet browniebund med solbær sorbet, polynesisk vanilje og mørk valrhona chokolade gelato. En top af hjemmerørt brændt marengs. Pyntet med et strejf af spiseligt ”guld”.

Den eksotiske
Svampet browniebund med mango sorbet, passionsfrugt sorbet & polynesisk vanilje gelato. En top af hjemmerørt brændt marengs. Pyntet med et strejf af spiseligt ”guld”.

Pistaciedrømmen
Svampet browniebund med pistacie og mørk valrhona chokolade gelato. En top af cremet pistacie. pyntet med valrhona chokolade og et strejf af spiseligt ”guld”.

Din egen kombination // – tillæg Kr +49,-
Du kan til hver en tid mod et ekstra gebyr kombinere din egen islagkage. Vores køkkenchef står altid til rådighed og vejledning, af smage og gode sammensætninger.