Istapas og Iskager

Is tapas

Vi har været “first-movers” på et nyt is-koncept, som du kan nyde godt af i butikkerne eller i hjemmet. Vi hånd-laver de små lækkerbiskner med vores hjemmelavede gelato, nogle gange med en creme i bunden og hånddyppet i belgisk chokolade. Is tapas er fantastisk til hyggen i hjemmet, til receptioner, til festligheder eller som en hurtig hapser, når du har brug for lidt sødt til kaffen. Vi laver forskellige slags is tapas, og det varierer efter sæson hvilke smage vi kører med. Vi har som regel 5 slags varianter i is-disken.

 

Is sandwich

Vi laver de lækreste is sandwichs hos Mammis. Vi bager selv bundene dertil og fylder dem ofte med en creme i midten af vores gelato. De er overtrukket med belgisk chokolade, og smag varierer også her efter sæson.

De kan bestilles på bestilling ved min. 50 stk, hvis det ønskes til fester, studentergildet, receptionen eller lignende.

1 stk. is sandwich: 39 kr.

Ved mængde af min. 50 stk., ydes en rabat.

 

Ispinde

Hjemmelavede ispinde kan fås på bestilling hos os ved min. 50 stk. De er håndlavede, overtrukket med belgisk chokolade og fyldet hertil kan du selv bestemme. En yndlings smag kombineret med noget lækkert i midten. Vi vil altid vejlede, hvis du har brug for råd til kombinationen af den perfekte ispind.

BESTIL IS-TAPAS

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.