Istapas og Iskager

Is tapas

Vi har været first takers på et nyt is-koncept som du kan nyde godt af i butikkerne, eller i hjemmet. Vi håndlaver de små lækkerbisken, med vores hjemmelavede gelato, nogle gange med en creme i bunden og hånddyppet i belgisk chokolade. Is tapas er fantastisk til hyggen i hjemmet, til receptioner, til festligheder eller som en hurtig hapser når du har brug for lidt sødt til kaffen. Vi laver forskellige slags is tapas og det variere efter sæson hvilke smage vi kører med.

1 stk. is tapas: 14 kr.

10 stk. is tapas: 120 kr.

Is sandwich

Vi laver de lækreste is sandwichs hos Mammis. Vi bager selv bundene dertil og fylder dem ofte med en creme i midten af vores gelato. De er overtrukket i belgisk chokolade og smag variere også her efter sæson.

De kan bestilles på bestilling ved min. 50 stk, hvis det ønskes til festligheder, studentergildet/runden mv. på en varm sommerdag.

1 stk. is sandwich: 38 kr.

Ved mængde af min. 50 stk. laver vi self. en mængde rabat.

 

Ispinde

Hjemmelavede ispinde kan du bestille på bestilling hos os ved min. 50 stk. De er håndlavet, overtrukket med belgisk chokolade og fyldet hertil kan du selv bestemme. En yndlings smag kombineret med noget lækkert i midten. Vi vil altid vejlede, hvis du har brug for råd til kombinationen af den perfekte ispind.

1 stk. ispind: 38 kr.